16 / 04 / 2019

Horari de Setmana Santa

Aquests propers dies trobaràs el mercat OBERT cada dia -amb la única excepció de divendres 19-. L'horari doncs, serà el següent:

Leer más »

04 / 04 / 2019

Xistorra de vedella

Ens encanta fer-te propostes noves i la darrera és la xistorra de vedella. A diferència de les habituals la nostra xistorra és menys greixosa, més suau de gust i no conté cap adhitiu per a conservar ni colorejar.

Leer más »

27 / 02 / 2019

Quan la xifra s'ho val

A Prat Carnissers estàvem molt il·lusionats amb la celebració del client 1.000.000, tant és així que vàrem convidar les màximes autoritats del municipi a compartir aquest moment.

Leer más »

27 / 02 / 2019

Un milió de ´bon dia´

Amb molta il.lusió. Així és com hem viscut l'equip de Prat Carnissers aquesta jornada, sens dubte diferent de qualsevol altra. Hi ha efemèrides que no passen gaire sovint i poder celebrar un aconteixement com aquest ha estat un orgull per a

Leer más »

27 / 02 / 2019

Una nit amb esmorzar a l'Hotel Can Cuch, de Cànoves

La Sra Consol s'ha emportat un excel·lent premi per haver tingut l'encert d'esdevenir la clienta 1.000.000 de Prat Carnissers: Una nit amb esmorzar a Can Cuch, a Cànoves, una ampolla de cava i un pastís amb espelmes recordant la màgica xifra.

Leer más »

26 / 02 / 2019

Ja hem fet el client 1.000.000 !

Aquest dimarts aquell client que fos el núm 40 del dia esdevindria el client 1.000.000 de Prat Carnissers en el Mercat Municipal de Cardedeu. La Sra Consol ha estat l'afortunada.

Leer más »

20 / 02 / 2019

114 anys !

El proper dissabte, 23 de febrer, a Prat Carnissers celebrem el nostre aniversari !!! I volem fer-ho fent-te'n partícep. Així doncs, dissabte vinent, obsequiarem a tots els nostres clients amb un val de descompte del 10 % per a la propera compra.

Leer más »

20 / 02 / 2019

21 de febrer de 2019: TANCAT

Amb motiu de la vaga del proper 21 de febrer de 2019 el nostre establiment estarà tancat.

Leer más »

21 / 01 / 2019

client 1.000.000

Quina agradable sorpresa quan, tot fent un anàlisi de dades històriques, ens vàrem adonar que estàvem tant a prop de fer la venda número un milió !!! Evidentment que això cal celebrar-ho, o no? I per aquest motiu hem pensat de fer un bon regal al

Leer más »

08 / 01 / 2019

Sant Hilari

Fi de festes de Nadal ! Encara amb el tortell de reis donant voltes per la panxa ja tenim aquí l'aplec de St. Hilari. Després de les trobades familiars, ara, la trobada popular. Una festa arrelada a Cardedeu que any rera any ens ofereix

Leer más »

18 / 12 / 2018

xai lletó

El xai lletó té una carn excel·lent. Al seu punt de greix, blanca i, sobretot, tendríssima. A casa nostra la pots trobar tot l'any, però això no treu cap valor a posar-la a taula per Nadal. És una carn que pots gaudir a la planxa, a la brasa,

Leer más »

17 / 12 / 2018

Mini hamburguesa

Algunes de les propostes que ja t'hem fet consisteixen en reduir el tamany de l'article. Cert. Però és que en aquestes dates es presta a picar, a tastar diferents menges, a gaudir de moltes i diverses coses. I per a poder fer-ho, hem de reduir-ne una

Leer más »

14 / 12 / 2018

Avet

Que sí, que l'avet ha d'estar al terra i ple de boles i llumetes, però...i si també el posem a taula ? Aquesta és la proposta que et fem: un avet fet amb carn de vedella i pasta de full. Resulta ideal per a guarnir la taula i, un cop entaulats,

Leer más »

13 / 12 / 2018

Roast beef

Certament no és la recepta més innovadora, però com que no forma part de la nostra cuina més tradicional, perfectament esdevé un plat original. És ben senzill de fer, força econòmic, pot tenir una presentació ben bonica ...vaja, que pot ser una

Leer más »

12 / 12 / 2018

Bombons

I és que no els podíem pas batejar de cap altra manera. Carn de vedella, amb formatge i arrebossades cadascuna de forma diferent i singular: la que és cruixent, la que té un punt de picant, la més aromàtica.... Fes-les al forn en 10 minuts

Leer más »

11 / 12 / 2018

Espatlla de xai farcida

Te la prepares o te la preparem, com tu vulguis ! Si tens ilusió, ganes i temps de farcir-te-la al teu gust, nosaltres te la desossem i preparem a punt de farcit, però si t'ho estimes més, te la servim a punt d'enfornar. Un plat exquisit, tendre i

Leer más »

Noticies per pàgina

8 16 32