21 / 01 / 2019

client 1.000.000

Quina agradable sorpresa quan, tot fent un anàlisi de dades històriques, ens vàrem adonar que estàvem tant a prop de fer la venda número un milió !!! Evidentment que això cal celebrar-ho, o no? I per aquest motiu hem pensat de fer un bon regal al

Leer más »

08 / 01 / 2019

Sant Hilari

Fi de festes de Nadal ! Encara amb el tortell de reis donant voltes per la panxa ja tenim aquí l'aplec de St. Hilari. Després de les trobades familiars, ara, la trobada popular. Una festa arrelada a Cardedeu que any rera any ens ofereix

Leer más »

18 / 12 / 2018

xai lletó

El xai lletó té una carn excel·lent. Al seu punt de greix, blanca i, sobretot, tendríssima. A casa nostra la pots trobar tot l'any, però això no treu cap valor a posar-la a taula per Nadal. És una carn que pots gaudir a la planxa, a la brasa,

Leer más »

17 / 12 / 2018

Mini hamburguesa

Algunes de les propostes que ja t'hem fet consisteixen en reduir el tamany de l'article. Cert. Però és que en aquestes dates es presta a picar, a tastar diferents menges, a gaudir de moltes i diverses coses. I per a poder fer-ho, hem de reduir-ne una

Leer más »

14 / 12 / 2018

Avet

Que sí, que l'avet ha d'estar al terra i ple de boles i llumetes, però...i si també el posem a taula ? Aquesta és la proposta que et fem: un avet fet amb carn de vedella i pasta de full. Resulta ideal per a guarnir la taula i, un cop entaulats,

Leer más »

13 / 12 / 2018

Roast beef

Certament no és la recepta més innovadora, però com que no forma part de la nostra cuina més tradicional, perfectament esdevé un plat original. És ben senzill de fer, força econòmic, pot tenir una presentació ben bonica ...vaja, que pot ser una

Leer más »

12 / 12 / 2018

Bombons

I és que no els podíem pas batejar de cap altra manera. Carn de vedella, amb formatge i arrebossades cadascuna de forma diferent i singular: la que és cruixent, la que té un punt de picant, la més aromàtica.... Fes-les al forn en 10 minuts

Leer más »

11 / 12 / 2018

Espatlla de xai farcida

Te la prepares o te la preparem, com tu vulguis ! Si tens ilusió, ganes i temps de farcir-te-la al teu gust, nosaltres te la desossem i preparem a punt de farcit, però si t'ho estimes més, te la servim a punt d'enfornar. Un plat exquisit, tendre i

Leer más »

10 / 12 / 2018

cabrit al forn

Certament no seria la proposta més econòmica que podriem posar a taula, però probablement per això és una de les més exclusives. I és que la carn de cabrit és de les més saboroses i fines -alhora- que podem degustar. Cuinar-lo és ben senzill i ens

Leer más »

07 / 12 / 2018

mini croquetes de senglar

Facilment podràs trobar croquetes de diferents gustos i varietats com pernil, pollastre, bacallà, etc, etc. Però ja no et serà tan fàcil trobar croquetes de senglar si no és a casa nostra. Croquetes casolanes fetes amb carn de senglar 100% i

Leer más »

06 / 12 / 2018

Tall rodó

És, sens dubte, un dels plats estrella de la cuina tradicional i de festa. Un rostit de vedella és un guisat ben senzill, això sí, que voldrà una mica de temps però no pas gaire feina. Com a grans avantatges hi trobarem: que és un plat que convé

Leer más »

05 / 12 / 2018

pilota o pilotetes

Sens dubte que la pilota a l'escudella és una de les tradicions més arrelades de casa nostra. La preparem seguint la recepta tradicional de l'àvia Victòria i queda suau i melosa. Vaja...què seria d'una escudella de Nadal sense galets farcits o

Leer más »

04 / 12 / 2018

Mil fulls

Ben segur que la el coneixes, és de les nostres darreres creacions i de les més reixides. Certament el fem tot l'any perquè resulta excel·lent, perquè agrada a tothom, perquè és original, té una presentació maquíssima i quasi no pot ser més fàcil de

Leer más »

03 / 12 / 2018

mini salsitxes

Hi ha coses ben senzilles però que poden resultar extraordinàries! La diferència entre que el resultat sigui excel·lent o senzillament...correcte és la qualitat del producte. Això tant podem pensar-ho d'un simple ou ferrat com d'un bon

Leer más »

30 / 11 / 2018

tastets de carpaccio

Acostumem a concebre el carpaccio com un plat per persona, però...i si per aquestes festes preparem un carpaccio en petites porcions per tal que sigui un més dels platets que posaràs a taula per a picar ? És tant senzill...nosaltres te'l preparem i

Leer más »

29 / 11 / 2018

Galets

Ja els coneixes perquè els hem convertit en un clàssic ! Són els nostres galets de Nadal. Elaborats amb pasta artesanal Sant Martí i amb la nostra carn. Si, ja ho sabem: una vegada els vas fer tu i la carn se't va sortir de la pasta. Però ja se sap,

Leer más »

Noticies per pàgina

8 16 32