client 1.000.000
Quina agradable sorpresa quan, tot fent un anàlisi de dades històriques, ens vàrem adonar que estàvem tant a prop de fer la venda número un milió !!!
Evidentment que això cal celebrar-ho, o no? I per aquest motiu hem pensat de fer un bon regal al
Leer más »
Sant Hilari
Fi de festes de Nadal !
Encara amb el tortell de reis donant voltes per la panxa ja tenim aquí l'aplec de St. Hilari.
Després de les trobades familiars, ara, la trobada popular. Una festa arrelada a Cardedeu que any rera any ens ofereix
Leer más »
xai lletó
El xai lletó té una carn excel·lent. Al seu punt de greix, blanca i, sobretot, tendríssima.
A casa nostra la pots trobar tot l'any, però això no treu cap valor a posar-la a taula per Nadal.
És una carn que pots gaudir a la planxa, a la brasa,
Leer más »
Mini hamburguesa
Algunes de les propostes que ja t'hem fet consisteixen en reduir el tamany de l'article. Cert. Però és que en aquestes dates es presta a picar, a tastar diferents menges, a gaudir de moltes i diverses coses. I per a poder fer-ho, hem de reduir-ne una
Leer más »
Avet
Que sí, que l'avet ha d'estar al terra i ple de boles i llumetes, però...i si també el posem a taula ?
Aquesta és la proposta que et fem: un avet fet amb carn de vedella i pasta de full. Resulta ideal per a guarnir la taula i, un cop entaulats,
Leer más »
Roast beef
Certament no és la recepta més innovadora, però com que no forma part de la nostra cuina més tradicional, perfectament esdevé un plat original.
És ben senzill de fer, força econòmic, pot tenir una presentació ben bonica ...vaja, que pot ser una
Leer más »
Bombons
I és que no els podíem pas batejar de cap altra manera. Carn de vedella, amb formatge i arrebossades cadascuna de forma diferent i singular: la que és cruixent, la que té un punt de picant, la més aromàtica.... Fes-les al forn en 10 minuts
Leer más »
Espatlla de xai farcida
Te la prepares o te la preparem, com tu vulguis !
Si tens ilusió, ganes i temps de farcir-te-la al teu gust, nosaltres te la desossem i preparem a punt de farcit, però si t'ho estimes més, te la servim a punt d'enfornar. Un plat exquisit, tendre i
Leer más »
cabrit al forn
Certament no seria la proposta més econòmica que podriem posar a taula, però probablement per això és una de les més exclusives. I és que la carn de cabrit és de les més saboroses i fines -alhora- que podem degustar. Cuinar-lo és ben senzill i ens
Leer más »
mini croquetes de senglar
Facilment podràs trobar croquetes de diferents gustos i varietats com pernil, pollastre, bacallà, etc, etc.
Però ja no et serà tan fàcil trobar croquetes de senglar si no és a casa nostra. Croquetes casolanes fetes amb carn de senglar 100% i
Leer más »
Tall rodó
És, sens dubte, un dels plats estrella de la cuina tradicional i de festa. Un rostit de vedella és un guisat ben senzill, això sí, que voldrà una mica de temps però no pas gaire feina. Com a grans avantatges hi trobarem: que és un plat que convé
Leer más »
pilota o pilotetes
Sens dubte que la pilota a l'escudella és una de les tradicions més arrelades de casa nostra. La preparem seguint la recepta tradicional de l'àvia Victòria i queda suau i melosa. Vaja...què seria d'una escudella de Nadal sense galets farcits o
Leer más »
Mil fulls
Ben segur que la el coneixes, és de les nostres darreres creacions i de les més reixides. Certament el fem tot l'any perquè resulta excel·lent, perquè agrada a tothom, perquè és original, té una presentació maquíssima i quasi no pot ser més fàcil de
Leer más »
mini salsitxes
Hi ha coses ben senzilles però que poden resultar extraordinàries! La diferència entre que el resultat sigui excel·lent o senzillament...correcte és la qualitat del producte. Això tant podem pensar-ho d'un simple ou ferrat com d'un bon
Leer más »
tastets de carpaccio
Acostumem a concebre el carpaccio com un plat per persona, però...i si per aquestes festes preparem un carpaccio en petites porcions per tal que sigui un més dels platets que posaràs a taula per a picar ? És tant senzill...nosaltres te'l preparem i
Leer más »
Galets
Ja els coneixes perquè els hem convertit en un clàssic ! Són els nostres galets de Nadal. Elaborats amb pasta artesanal Sant Martí i amb la nostra carn. Si, ja ho sabem: una vegada els vas fer tu i la carn se't va sortir de la pasta. Però ja se sap,
Leer más »
Steak tàrtar
Potser en un primer moment et pot semblar que no fa Nadal....però et proposem que el serveixis en petites porcions, com un tastet més. Te'l podem presentar en unitats de racció per persona o, tal com dèiem, en petits gotets de tast. A que no
Leer más »
Corona de costelles de xai
Un plat d'una vistositat excepcional i que agrada a grans i petits. Ben senzill de fer si disposem de forn, doncs només cal posar-lo en una plata -tal com t'explicarem quan ens vinguis a visitar- i que es cogui ben sol durant una hora i mitja, mentre
Leer más »
cecina
La primera proposta que fem no pot ser més senzilla. Posa a la taula de Nadal una menja singular, que resultarà novedosa a molts dels comensals i que encantarà a aquells que ja la coneguin: la cecina, o pernil de vedella. La que et servim és de
Leer más »
Propostes per aquest Nadal
impossible no saber-ho: aviat serà Nadal. Sens dubte unes festes singulars per molts motius però un d'ells és...la bona taula. I en això, des de Prat Carnissers, tenim alguna cosa a dir-hi. Per aquest motiu, durant els propers dies anirem fent
Leer más »
Estrena Espai de Maduració
Aquest dissabte passat hem estrenat el nou Espai de Maduració i per a celebrar-ho amb tots els amics i clients hem ofert un tast de carpaccio i steak tàrtar de vaca Rubia Gallega madurada. Absolutament totes les opinions van ser molt faborables, fet
Leer más »
Espai de maduració
Ja tenim el nostre espai de maduració !
Es tracta d'un espai on el client pot veure -i així escollir- la peça que més li agradi en funció del grau d'infiltració, del greix de cobertura, del temps de maduració, del color, el tamany, etc. Un nou
Leer más »
Saps quin és l'origen de l'hamburguesa ?
Sembla que els historiadors s'han posat d'acord en què els antecedents de l'actual hamburguesa cal trobar-los...
Leer más »
Dia internacional de l'hamburguesa
És ben bé que hi ha dies per a tot! Resulta que el proper 28 de maig és el dia internacional de l'hamburguesa. Què hi farem...
Leer más »
Carpaccio
El preparem amb carn de vedella o bou, i te'l presentem en plates de porex o en els teus plats (si ens els portes abans, és clar). Pots servir-ho com un plat individual o al centre de la taula per picar i compartir. Com sempre, et
Leer más »
carn madurada
I és que n'estem preparant una...que als gourmets de la carn segur que us agradarà ! La voluntat és que poguem gaudir-ho plenament aquest estiu...a veure si hi som a temps... Mentre, per anar fent boca i per donar una pista...
Leer más »
Alimentària
Aquesta setmana passada, com en cada edició, Prat Carnissers ha estat a l'Alimentària -segona fira més important del sector de l'alimentació a Europa-. Assistir a una fira sempre resulta interessant per estar al cas de les novetats i per a fer
Leer más »
Vaca Rubia Gallega. Espectacular !
Les canals de carn no sempre resulten exactament iguals i hi ha molts factors que intervenen en que una peça tingui més o menys qualitat.
Començant per la pròpia genètica de l'animal, l'alimentació, el benestar, el transport, etc etc són elements
Leer más »
8 de març, per la igualtat !
El passat 8 de març probablement va ser la manifestació social més àmplia i notable en reclamació de la igualtat de gèneres i Prat Carnissers s'hi va sumar tot fent-ne participar als nostres "avatars".
Leer más »
cartells informatius
El client té tot el dret del món -no només perquè ho imposi la legalitat- a rebre la major informació possible en relació al producte que adquireix. Així, a Prat Carnissers tenim un espai ben visible on hi ha penjades les informacions genèriques
Leer más »
113 anys !
Com cada 23 de febrer hem celebrat l'aniversari. Aquest any hem fet un sorteig entre tots els nostres clients de dos lots de productes, l'un pels clients del mateix dia 23 i el segon pels clients que han vingut el dissabte 24.
Leer más »
St Hilari
Cada poble té els seus costums i les seves tradicions i Cardedeu, entre d'altres, celebra cada any, el primer diumenge després de Reis, el tradicional aplec de St. Hilari a l'ermita del mateix
Leer más »