16 / 04 / 2019

Horari de Setmana Santa

Aquests propers dies trobaràs el mercat OBERT cada dia -amb la única excepció de divendres 19-. L'horari doncs, serà el següent:

Leer más »

04 / 04 / 2019

Xistorra de vedella

Ens encanta fer-te propostes noves i la darrera és la xistorra de vedella. A diferència de les habituals la nostra xistorra és menys greixosa, més suau de gust i no conté cap adhitiu per a conservar ni colorejar.

Leer más »

27 / 02 / 2019

Quan la xifra s'ho val

A Prat Carnissers estàvem molt il·lusionats amb la celebració del client 1.000.000, tant és així que vàrem convidar les màximes autoritats del municipi a compartir aquest moment.

Leer más »

27 / 02 / 2019

Un milió de ´bon dia´

Amb molta il.lusió. Així és com hem viscut l'equip de Prat Carnissers aquesta jornada, sens dubte diferent de qualsevol altra. Hi ha efemèrides que no passen gaire sovint i poder celebrar un aconteixement com aquest ha estat un orgull per a

Leer más »

27 / 02 / 2019

Una nit amb esmorzar a l'Hotel Can Cuch, de Cànoves

La Sra Consol s'ha emportat un excel·lent premi per haver tingut l'encert d'esdevenir la clienta 1.000.000 de Prat Carnissers: Una nit amb esmorzar a Can Cuch, a Cànoves, una ampolla de cava i un pastís amb espelmes recordant la màgica xifra.

Leer más »

26 / 02 / 2019

Ja hem fet el client 1.000.000 !

Aquest dimarts aquell client que fos el núm 40 del dia esdevindria el client 1.000.000 de Prat Carnissers en el Mercat Municipal de Cardedeu. La Sra Consol ha estat l'afortunada.

Leer más »

20 / 02 / 2019

114 anys !

El proper dissabte, 23 de febrer, a Prat Carnissers celebrem el nostre aniversari !!! I volem fer-ho fent-te'n partícep. Així doncs, dissabte vinent, obsequiarem a tots els nostres clients amb un val de descompte del 10 % per a la propera compra.

Leer más »

20 / 02 / 2019

21 de febrer de 2019: TANCAT

Amb motiu de la vaga del proper 21 de febrer de 2019 el nostre establiment estarà tancat.

Leer más »

21 / 01 / 2019

client 1.000.000

Quina agradable sorpresa quan, tot fent un anàlisi de dades històriques, ens vàrem adonar que estàvem tant a prop de fer la venda número un milió !!! Evidentment que això cal celebrar-ho, o no? I per aquest motiu hem pensat de fer un bon regal al

Leer más »

08 / 01 / 2019

Sant Hilari

Fi de festes de Nadal ! Encara amb el tortell de reis donant voltes per la panxa ja tenim aquí l'aplec de St. Hilari. Després de les trobades familiars, ara, la trobada popular. Una festa arrelada a Cardedeu que any rera any ens ofereix

Leer más »

18 / 12 / 2018

xai lletó

El xai lletó té una carn excel·lent. Al seu punt de greix, blanca i, sobretot, tendríssima. A casa nostra la pots trobar tot l'any, però això no treu cap valor a posar-la a taula per Nadal. És una carn que pots gaudir a la planxa, a la brasa,

Leer más »

17 / 12 / 2018

Mini hamburguesa

Algunes de les propostes que ja t'hem fet consisteixen en reduir el tamany de l'article. Cert. Però és que en aquestes dates es presta a picar, a tastar diferents menges, a gaudir de moltes i diverses coses. I per a poder fer-ho, hem de reduir-ne una

Leer más »

14 / 12 / 2018

Avet

Que sí, que l'avet ha d'estar al terra i ple de boles i llumetes, però...i si també el posem a taula ? Aquesta és la proposta que et fem: un avet fet amb carn de vedella i pasta de full. Resulta ideal per a guarnir la taula i, un cop entaulats,

Leer más »

13 / 12 / 2018

Roast beef

Certament no és la recepta més innovadora, però com que no forma part de la nostra cuina més tradicional, perfectament esdevé un plat original. És ben senzill de fer, força econòmic, pot tenir una presentació ben bonica ...vaja, que pot ser una

Leer más »

12 / 12 / 2018

Bombons

I és que no els podíem pas batejar de cap altra manera. Carn de vedella, amb formatge i arrebossades cadascuna de forma diferent i singular: la que és cruixent, la que té un punt de picant, la més aromàtica.... Fes-les al forn en 10 minuts

Leer más »

11 / 12 / 2018

Espatlla de xai farcida

Te la prepares o te la preparem, com tu vulguis ! Si tens ilusió, ganes i temps de farcir-te-la al teu gust, nosaltres te la desossem i preparem a punt de farcit, però si t'ho estimes més, te la servim a punt d'enfornar. Un plat exquisit, tendre i

Leer más »

10 / 12 / 2018

cabrit al forn

Certament no seria la proposta més econòmica que podriem posar a taula, però probablement per això és una de les més exclusives. I és que la carn de cabrit és de les més saboroses i fines -alhora- que podem degustar. Cuinar-lo és ben senzill i ens

Leer más »

07 / 12 / 2018

mini croquetes de senglar

Facilment podràs trobar croquetes de diferents gustos i varietats com pernil, pollastre, bacallà, etc, etc. Però ja no et serà tan fàcil trobar croquetes de senglar si no és a casa nostra. Croquetes casolanes fetes amb carn de senglar 100% i

Leer más »

06 / 12 / 2018

Tall rodó

És, sens dubte, un dels plats estrella de la cuina tradicional i de festa. Un rostit de vedella és un guisat ben senzill, això sí, que voldrà una mica de temps però no pas gaire feina. Com a grans avantatges hi trobarem: que és un plat que convé

Leer más »

05 / 12 / 2018

pilota o pilotetes

Sens dubte que la pilota a l'escudella és una de les tradicions més arrelades de casa nostra. La preparem seguint la recepta tradicional de l'àvia Victòria i queda suau i melosa. Vaja...què seria d'una escudella de Nadal sense galets farcits o

Leer más »

04 / 12 / 2018

Mil fulls

Ben segur que la el coneixes, és de les nostres darreres creacions i de les més reixides. Certament el fem tot l'any perquè resulta excel·lent, perquè agrada a tothom, perquè és original, té una presentació maquíssima i quasi no pot ser més fàcil de

Leer más »

03 / 12 / 2018

mini salsitxes

Hi ha coses ben senzilles però que poden resultar extraordinàries! La diferència entre que el resultat sigui excel·lent o senzillament...correcte és la qualitat del producte. Això tant podem pensar-ho d'un simple ou ferrat com d'un bon

Leer más »

30 / 11 / 2018

tastets de carpaccio

Acostumem a concebre el carpaccio com un plat per persona, però...i si per aquestes festes preparem un carpaccio en petites porcions per tal que sigui un més dels platets que posaràs a taula per a picar ? És tant senzill...nosaltres te'l preparem i

Leer más »

29 / 11 / 2018

Galets

Ja els coneixes perquè els hem convertit en un clàssic ! Són els nostres galets de Nadal. Elaborats amb pasta artesanal Sant Martí i amb la nostra carn. Si, ja ho sabem: una vegada els vas fer tu i la carn se't va sortir de la pasta. Però ja se sap,

Leer más »

28 / 11 / 2018

Steak tàrtar

Potser en un primer moment et pot semblar que no fa Nadal....però et proposem que el serveixis en petites porcions, com un tastet més. Te'l podem presentar en unitats de racció per persona o, tal com dèiem, en petits gotets de tast. A que no

Leer más »

27 / 11 / 2018

Corona de costelles de xai

Un plat d'una vistositat excepcional i que agrada a grans i petits. Ben senzill de fer si disposem de forn, doncs només cal posar-lo en una plata -tal com t'explicarem quan ens vinguis a visitar- i que es cogui ben sol durant una hora i mitja, mentre

Leer más »

25 / 11 / 2018

cecina

La primera proposta que fem no pot ser més senzilla. Posa a la taula de Nadal una menja singular, que resultarà novedosa a molts dels comensals i que encantarà a aquells que ja la coneguin: la cecina, o pernil de vedella. La que et servim és de

Leer más »

25 / 11 / 2018

Propostes per aquest Nadal

impossible no saber-ho: aviat serà Nadal. Sens dubte unes festes singulars per molts motius però un d'ells és...la bona taula. I en això, des de Prat Carnissers, tenim alguna cosa a dir-hi. Per aquest motiu, durant els propers dies anirem fent

Leer más »

12 / 08 / 2018

Estrena Espai de Maduració

Aquest dissabte passat hem estrenat el nou Espai de Maduració i per a celebrar-ho amb tots els amics i clients hem ofert un tast de carpaccio i steak tàrtar de vaca Rubia Gallega madurada. Absolutament totes les opinions van ser molt faborables, fet

Leer más »

11 / 08 / 2018

Espai de maduració

Ja tenim el nostre espai de maduració ! Es tracta d'un espai on el client pot veure -i així escollir- la peça que més li agradi en funció del grau d'infiltració, del greix de cobertura, del temps de maduració, del color, el tamany, etc. Un nou

Leer más »

22 / 05 / 2018

Saps quin és l'origen de l'hamburguesa ?

Sembla que els historiadors s'han posat d'acord en què els antecedents de l'actual hamburguesa cal trobar-los...

Leer más »

22 / 05 / 2018

Dia internacional de l'hamburguesa

És ben bé que hi ha dies per a tot! Resulta que el proper 28 de maig és el dia internacional de l'hamburguesa. Què hi farem...

Leer más »

Noticies per pàgina

8 16 32