21 / 01 / 2019

client 1.000.000

Quina agradable sorpresa quan, tot fent un anàlisi de dades històriques, ens vàrem adonar que estàvem tant a prop de fer la venda número un milió !!! Evidentment que això cal celebrar-ho, o no? I per aquest motiu hem pensat de fer un bon regal al

Leer más »

08 / 01 / 2019

Sant Hilari

Fi de festes de Nadal ! Encara amb el tortell de reis donant voltes per la panxa ja tenim aquí l'aplec de St. Hilari. Després de les trobades familiars, ara, la trobada popular. Una festa arrelada a Cardedeu que any rera any ens ofereix

Leer más »

18 / 12 / 2018

xai lletó

El xai lletó té una carn excel·lent. Al seu punt de greix, blanca i, sobretot, tendríssima. A casa nostra la pots trobar tot l'any, però això no treu cap valor a posar-la a taula per Nadal. És una carn que pots gaudir a la planxa, a la brasa,

Leer más »

17 / 12 / 2018

Mini hamburguesa

Algunes de les propostes que ja t'hem fet consisteixen en reduir el tamany de l'article. Cert. Però és que en aquestes dates es presta a picar, a tastar diferents menges, a gaudir de moltes i diverses coses. I per a poder fer-ho, hem de reduir-ne una

Leer más »

14 / 12 / 2018

Avet

Que sí, que l'avet ha d'estar al terra i ple de boles i llumetes, però...i si també el posem a taula ? Aquesta és la proposta que et fem: un avet fet amb carn de vedella i pasta de full. Resulta ideal per a guarnir la taula i, un cop entaulats,

Leer más »

13 / 12 / 2018

Roast beef

Certament no és la recepta més innovadora, però com que no forma part de la nostra cuina més tradicional, perfectament esdevé un plat original. És ben senzill de fer, força econòmic, pot tenir una presentació ben bonica ...vaja, que pot ser una

Leer más »

12 / 12 / 2018

Bombons

I és que no els podíem pas batejar de cap altra manera. Carn de vedella, amb formatge i arrebossades cadascuna de forma diferent i singular: la que és cruixent, la que té un punt de picant, la més aromàtica.... Fes-les al forn en 10 minuts

Leer más »

11 / 12 / 2018

Espatlla de xai farcida

Te la prepares o te la preparem, com tu vulguis ! Si tens ilusió, ganes i temps de farcir-te-la al teu gust, nosaltres te la desossem i preparem a punt de farcit, però si t'ho estimes més, te la servim a punt d'enfornar. Un plat exquisit, tendre i

Leer más »

Noticies per pàgina

8 16 32