Steak tàrtar
Potser en un primer moment et pot semblar que no fa Nadal....però et proposem que el serveixis en petites porcions, com un tastet més. Te'l podem presentar en unitats de racció per persona o, tal com dèiem, en petits gotets de tast. A que no
Leer más »
Corona de costelles de xai
Un plat d'una vistositat excepcional i que agrada a grans i petits. Ben senzill de fer si disposem de forn, doncs només cal posar-lo en una plata -tal com t'explicarem quan ens vinguis a visitar- i que es cogui ben sol durant una hora i mitja, mentre
Leer más »
cecina
La primera proposta que fem no pot ser més senzilla. Posa a la taula de Nadal una menja singular, que resultarà novedosa a molts dels comensals i que encantarà a aquells que ja la coneguin: la cecina, o pernil de vedella. La que et servim és de
Leer más »
Propostes per aquest Nadal
impossible no saber-ho: aviat serà Nadal. Sens dubte unes festes singulars per molts motius però un d'ells és...la bona taula. I en això, des de Prat Carnissers, tenim alguna cosa a dir-hi. Per aquest motiu, durant els propers dies anirem fent
Leer más »
Estrena Espai de Maduració
Aquest dissabte passat hem estrenat el nou Espai de Maduració i per a celebrar-ho amb tots els amics i clients hem ofert un tast de carpaccio i steak tàrtar de vaca Rubia Gallega madurada. Absolutament totes les opinions van ser molt faborables, fet
Leer más »
Espai de maduració
Ja tenim el nostre espai de maduració !
Es tracta d'un espai on el client pot veure -i així escollir- la peça que més li agradi en funció del grau d'infiltració, del greix de cobertura, del temps de maduració, del color, el tamany, etc. Un nou
Leer más »
Saps quin és l'origen de l'hamburguesa ?
Sembla que els historiadors s'han posat d'acord en què els antecedents de l'actual hamburguesa cal trobar-los...
Leer más »
Dia internacional de l'hamburguesa
És ben bé que hi ha dies per a tot! Resulta que el proper 28 de maig és el dia internacional de l'hamburguesa. Què hi farem...
Leer más »