02 / 01 / 2018

i dissabte...Reis ! Posem-hi una corona.

Per aquesta jornada tan especial com és el dia de Reis, us tornem a fer una proposta senzillíssima de preparar però que dóna un resultat esplèndit, tan perquè és molt bona i agrada a tothom -bé, o a quasi tothom- com perquè té una presentació

Leer más »

02 / 01 / 2018

BON ANY !!

Aquest és el nostre desig per a l'any que tot just iniciem, que el tinguis bo. I una bona manera de representar un bon any pot ser amb una taula ben parada plena de menges atractives que fan venir gana. Valgui d'exemple aquesta foto que ens ha

Leer más »

14 / 12 / 2017

Nadal

En les següents informacions hi trobaràs una bona colla de suggeriments que et proposem des de Prat Carnissers. Sabem que no és fàcil sorprendre i agradar amb coses bones, atractives, senzilles i econòmiques, però aquest és el repte que ens hem

Leer más »

14 / 12 / 2017

Estrelles

Són boniques eh.... ;-) Doncs també són molt bones ! i només cal enfornar-les. Són fetes amb pasta de full i necessiten entre 20 i 25 minuts de cocció. Engalanen la taula d'una manera ben....bona! Les tens amb format familiar o individuals.

Leer más »

14 / 12 / 2017

Mini hamburgueses

A la planxa, a la brasa, al forn... Tan bones a l'estiu com a l'hivern, i tan vàlides per fer una barbacoa a la piscina com per acompanyar una taula de Nadal. A la imatge hi tenim: vaca Rubia Gallega, bou amb jalapeños, vedella amb poma, xai amb

Leer más »

14 / 12 / 2017

Pastissets

Comença a ser complicat imaginar quelcom més fàcil. Quan estigui calent obre el forn i fica-hi els pastissets i d'aquí 8/10 minutets els treus. Fàcil, original, bonic, econòmic....

Leer más »

13 / 12 / 2017

Avet

És una peça que vesteix la taula, per ella mateixa, que fa Nadal. Però no només és bonica. La fem amb pasta de full, carn picada de vedella i...la vols amb poma ? amb tomàquet ? pebrot?

Leer más »

13 / 12 / 2017

Cabrit al forn

És molt senzill de preparar i és d'aquells plats amb el que quedes com un chef de primera ! La logística de la preparació és senzilla i permet que el cuiner o cuinera puguin gaudir de la festa com la resta, sense haber d'estar pendent dels fogons.

Leer más »

Noticies per pàgina

8 16 32