menjar ? un plaer !

per a tu que t’agrada tastar

 

 

Per als que els agrada tastar coses diferents encara que sigui dintre una mateixa gama de productes com són les carns.

 

Quan un client ens demana un entrecot, ens agrada preguntar-li:

- de vedella, de bou, de vaca Rubia Gallega, de Nebraska o de poltre ?

                                                        

I si ens demana una hamburguesa li preguntem:

- de vedella, de bou, de poltre, de xai, amb poma, amb ceps, amb chimichurri, amb formatge... ?

                                                    

     per cert cert...saps que per cada mini hamburguesa a Prat Carnissers et regalem el panet ?

Els tastaolletes poden gaudir de cabrit tallat per arrebossar, d’un xai lletó excel·lent per fer a la planxa, a la brasa, al forn o arrebossat.

                                                 

A Prat Carnissers també elaborem salsitxes i botifarres exclusivament de vedella amb o sense el puntet de picant i aroma que dóna el curry.

                                                     

 

I en temporada de caça us oferim carn de senglar crua o macerada, i croquetes i canelons de la mateixa carn. Excel·lents, gràcies a la col·laboració amb la Pizzeria Restaurant Mireia.

                                                       

gaudeix !